Μία παρεξηγημένη ή όχι κατηγορία κοσμημάτων;

Αρχικά όταν εννοούμε φό -μπιζού εννοούμε ότι έχουν δημιουργηθεί από πιο κοινά υλικά , όπως κατεργασμένα μέταλλα (π.χ. ατσάλι), δερματίνη κτλ , και μας εξυπηρετούν για ένα συγκεκριμένο γεγονός.

Στην κατηγορία φό-μπιζού- έτοιμα προϊόντα από fp-products είναι προϊόντα που έχουν επιλεγεί για να εξυπηρετήσουν ένα κοινό αλλά και γιατί ξεχώρισαν για το σχέδιο τους, https://www.fp-products.gr/%CE%9A

Τα φό-μπιζού επιλέγονται γιατί μπορεί τα υλικά τους να μην είναι από γνήσιο χρυσό ή ασήμι αλλά αισθητικά μας καλύπτoυν για την χρήση που έχουν σκοπό να την χρησιμοποιήσουμε.

Είναι μία κατηγορία κοσμημάτων που προβληματίζει οπότε μπορούμε να πούμε ότι έχει και το ρόλο της αμφιβολίας κατά την αγορά του ως προς την αντοχή τους στην οξείδωση κτλ.
Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν, αυτό που έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας ,ότι η σωστή χρήση και συντήρηση του μπορούν να παρατείνουν την διάρκεια ζωής τους, δείτε και το αντίστοιχο άρθρο https://www.fp-products.gr/

Η fp products έχει επιλέξει για αυτήν την κατηγορία με φό-μπιζού και έτοιμα προϊόντα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.
Η παρουσίασή του άρθρου στο, https://www.youtube.com/watch?v=p8n2AA211L8 
       F.P.
05-09-2022,
  13:44μ.μ..